Lionel Baier (Švýcarsko)

Lionel Baier was born on December 13, 1976 in Lausanne, Switzerland. He is a director and producer, known for Garçon stupide (2004), Les grandes ondes (à l'ouest) (2013) and Un autre homme (2008).

Filmografie

  • 2015 La vanité
  • 2013 Les grandes ondes
    à l'ouest
  • 2012 Cartographie 11 - En Onze
    Short
  • 2012 Émile de 1 à 5
    Short
  • 2011 Bon vent Claude Goretta
    Documentary
  • 2011 Toulouse
  • 2010 Low Cost
    Claude Jutra
  • 2008 Un autre homme
  • 2006 Comme des voleurs
    à l'est
  • 2004 Garçon stupide
  • 2002 La Parade
    notre histoire) (Documentary
  • 2002 Mon père, c'est un lion
    Documentary short
  • 2000 Celui au pasteur
    ma vision personnelle des choses) (Documentary
  • 1999 Mignon à croquer
    Short

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.