Simone Fürbringer (Švýcarsko)

Born in 1957 in Basel, Switzerland. 1977-80 Studies pedagogy. 1981-86 Works as teacher at schools for children with special needs, as freelance journalist and photographer. 1987-94 Studies at HFF (Hochschule für Fernsehen und Film, Munich). Since 1993 works as independent filmmaker.

Filmografie

  • 2010 I'm A Crow - An Afternoon With Milo Yellow Hair
  • 2007 Lucie & Maintenant – Journal nomade
  • 2002 Phoenix aus der Asche
  • 1998 Vagabonding Images
  • 1991 Ong Dong Dreoka
  • 1989 Flieg fliegender Fisch

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít