Kamran Heidari (Írán)

Kamran Heidari was born in Gachsaran, near Shiraz in 1977. After receiving his Diploma he started making films and attended classes for making documentary films for 5 years. All his documentaries and photos are about people from his region Shiraz (Fars). “I am Negahdar Jamali, I make Western Films” is his first long documentary.

Filmografie

  • “The Big Red”
    Short Film, 14 min, 2006
  • “Comfortably Numb”
    Feature, 85 min, 2007
  • "Dingomaro"
    Documentary, 68 min, 2014
  • “My name is Negahdar Jamali and I make westerns"
    Documentary, 65 min, 2012
  • “At the End of Perfect day”
    Documentary, 50 min, 2008
  • “Mohammad Bahman Beigi”
    Documentary, 40 min, 2006
  • “Mola Sadra”
    Documentary, 30 min, 2011
  • “The Dead Sea”
    Documentary, 30 min, 2010
  • “Dash Akol”
    Documentary, 18 min, 2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít