Mahdi Moniri (Írán)

Mahdi Moniri (1975, Babol, Írán) byl v roce 1999 přijat na univerzitní studia divadelní režie, která dokončil o čtyři roky později.

Filmografie

  • Siva
    2010
  • Tinar
    2009
  • Karb
    2004
  • Mourning and Mystic Dance
    2004
  • Ameneh khaleh
    2003
  • Amiri khoonesh
    2001

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít