Fotografie není k dispozici.

Clara Bodén (Švédsko)

Clara Bodén was born in 1983, and grew up in Östersund, in the north of Sweden. An elite competitive alpine skier until 2003. Runs the company Poczta since 2009 and founded the production company Vapen och Dramatik with director Mariken Halle in 2011. Vapen och Dramatik is a platform for a long term artistry within film, based in Oslo, Göteborg and Östersund. The company is owned and run by filmers and priducers Mariken Halle and Clara Bodén, and visual artist/designer Ronja Svenning Berge. Clara Bodén cuts, produces, films, writes and gives lectures.

Filmografie

  • APT + CAR + ALL I HAVE AND OWN / 2014 / Sweden / 50 min
  • DREAD / 2013 / Sweden / 18 MIN
  • I´M LEAVING ON WEDNESDAY / 2012 / Sweden / 10 min
  • SCRAP / 2010 / 9 min

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít