Fotografie není k dispozici.

Lorris Coulon (Francie)

Borned in Moulins (France) in 1989, curious traveller, amateur sailor, Lorris Coulon first shoots some films as a self-taught director in various countries while studying politics. He then deepens his cinematographic journey thanks to the public cinema school ESAV in Toulouse. With his last two shorts, he seeks to combine documentary approach and poetry in order to create bonds between personnal matters and the characters everyday life.

Filmografie

  • Si la mer se meurt
    Sénégal, 20 minutes, 2014
  • Il s'appelle Pégase
    Bénin, 10 minutes, 2013

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít