Fotografie není k dispozici.

Sami Belhaj (Tunisko)

As a director, Sami Belhaj, born in 1992, has already produced feature, experimental and documentary films (Je suis sourd, Du sang sous les ailes de pigeons, Touness ya touness). He has also written a number of screenplays, for example Spirit and Le Couloir. The most fascinating part of cultural management for him is organization, or “behind the scenes of culture.” Sami Belhaj wants to use the course to acquire knowledge and skills to be able to better conduct and manage future projects. He plans to establish a cultural association on the Kerkennah Islands that would invigorate the cultural scene of the region with clubs and encounters and also offer training programmes for socially disadvantaged youth. Goethe Institut

Filmografie

  • Monologue
    2015
  • Spirit
    2014
  • Du Sang Sous Les Ailes De Pigeons
    2014
  • Kherta... L'autre
    2013
  • Maätoug
    2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít