Martin Kohout (Česká republika)

Absolvent dokumentaristiky na FAMU Martin Kohout dříve absolvoval obor sociologie na FF UK, přičemž tématem jeho diplomové práce byla kupónová privatizace. Na MFDF Ji.hlava byly uvedeny jeho studentské filmy JUDr. Michal Danišovič (2010) o příslušníkovi VB, který zodpovídal za policejní zásahy během sametové revoluce, Neviditelná ruka trhu: Privatizace Barrandova (2012) a Česká cesta (2015).

Filmografie

  • 2015 Česká cesta
  • 2012 Neviditelná ruka trhu: privatizace Barrandova
    studentský film
  • 2010 JUDr. Michal Danišovič
    studentský film
  • 2010 Chceme čistý boty
    studentský film
  • 2009 Mravenci proti minulosti a přítomnosti
    studentský film

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.