Fotografie není k dispozici.

Tomasz Jeziorski (Polsko)

Absolvoval kulturologii na Waršavské univerzitě, následně studoval režii na Státní filmové škole v Lodži (Panstwowa Wyzsza Szkola Filmowa) a prošel kursem režie na Andrzej Wajda Master Film School ve Waršavě. Kromě samostatných krátkých hraných i dokumentárních filmů pracoval v divadle jako video designer pro inscenace Roberta Wilsona Grace for Grace, Opera de Monte Carlo 2011, Life and Death of Marina Abramovic, Manchester International Festival 2011, a Das Mädchen mit den Schwefelhölzern, Bochum, Ruhrtriennale 2013. Podobně pracoval na produkcích režisérů Laurenta Chatouana a Tilmana Hackera. Jeho nedávný film Camp obdržel cenu za nejlepší dokument a cenu diváků na varšavském studentském festivalu Lodzia po Wisle.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít