Malek Shafi'i (Afghánistán)

Malek Shafi’i is a founder and director of Afghanistan Human Rights Film Festival and BASA (Afghanistan Cinema Club). He is also a filmmaker and a writer.

Filmografie

  • 2012 Bamyan the land of wonders / 25m / documentary for AKF
    Aga Khan Foundation
  • 2009 Savings Groups / 20m / documentary for AKF
    Aga Khan Foundation
  • 2008 Social audit / 20m / documentary for AKF
    Aga Khan Foundation
  • 2009 / Run Roobina Run / documentary / DV CAM / 55 Minutes
  • 2010 / These Three Women / documentary / 20m / Co-Directed with Diana Saqab
  • 2012 / Mohtarama / documentary / HD / 60m / Co-Directed with Diana Saqab
  • **Joint documentary movies**
  • 2007 Small City Great Expectations / 6 episodes / each 25m / Afghanistan
  • 2003 Afghanistan, Heart of Asia / 9 episodes / each 25m / Afghanistan
  • 1999 Rewayat-e – Hejr / 5 episodes / each 15m / Iran
  • 2000 Charaqhaye Rabeta / 5 episodes / each 25m / Iran
  • **Documentary series**
  • 2004 End of the Earth / 40m / documentary / 40 minutes
  • 2005 Drought in Hazarajat / 30m / documentary
  • 2005 Pamir Territory / 38m / documentary
  • 2007 Up to the Parliament / 40m / documentary
  • 2007 Self Helping Group / 15m / documentary for UN HABITAT
  • 2007 / Twenty Five Percent / documentary / DV CAM / 37m

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít