Sanni Priha (Finsko)

SANNI PRIHA is a Helsinki based filmmaker and performance artist. She has studied Film and Drama in London (Queen Mary, University of London) and is currently finishing her MA Degree in Documentary filmmaking in Aalto University, ELO Film School Helsinki.

Filmografie

  • 2013 Radical
  • 2013 A propos du ballet  short film ELO Film School Helsinki Production
  • 2012 Self-Portrait
  • 2012 All the Houses We Live In
  • 2010 Land for Playing Out Life
  • 2009 Terrasofia
  • 2009 Helsinki in Motion

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít