Salla Sorri (Finsko)

Salla Sorri is a Helsinki-based director born in 1981 in Finland. She graduated with a Masters of Arts from the Helsinki Film School 2014. In 2009 her film THE HIDDEN ROOM was commissioned by Amos Anderson Art Museum. In 2012 she co-directed the documentary RESISTENTE, which was selected to premiere at the 69th Venice Film Festival. Her first feature documentary BETWEEN RINGS, also co-direction, was granted a honorary mention in Tampere Film Festival 2015. Her first short fiction RETURN UNTIL was screened in Cannes Cinéfondation selection 2014.

Filmografie

  • Between Rings (Estherin kehä) - 2014
  • To Return Until (Ainahan ne palaa) - 2014
  • Connection: (Yhteys) - 2014
  • Resistente - 2012
  • The Hidden Room - 2009
  • My Stone - 2008
  • Apple Garden - 2007

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít