Wille Hyvönen (Finsko)

Wille Hyvönen studied directing at Aalto University of Art and Design.

Filmografie

  • «Seuralaiset», 2006
  • «A Voice in my Head», 2007
  • «Ihan kusessa», 2008
  • «Alfa», 2011
  • «A Dream» 2009
  • «The Last Tour», 2010
  • «My Godfather, His Thai Bride and Me», 2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít