Wojciech Staroń (Polsko)

Wojciech Staron is a Polish director and cinematographer. His numerous documentaries include Siberian Lesson (1998), which won the Prix du Cinéma du Réel, El Misionero (2001) and Argentinian Lesson (2011), for which he received numerous awards, including one at the Cracow Festival.

Filmografie

  • 2015 Bracia
  • 2011 Argentynska lekcja
  • 2005 Na chwilę
  • 2001 El misionero
  • 1999 Czas trwania
  • 1998 Syberyjska lekcja

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.