Fotografie není k dispozici.

Florence Aigner (Belgie)

Florence Aigner is an audio photographer based in Brussels. With an academic background in Refugee Studies, her artistic practice focuses on issues related to memory, belonging and the material culture of people in exile. She has run participatory photography projects in refugee communities in Belgium and in Palestine, and workshops with adolescents in favelas and detention centres in Brazil and Bolivia. Aigner is a member of the collective of audiovisual artists ‘Polymorfilms’ involved in filmmaking and sound creations.

Filmografie

  • Disorient
    2010
  • Tino
    2008
  • Réan
    2008
  • Surya
    2006
  • Débarcadère
    2005
  • La vie au Château
    2003

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít