Fotografie není k dispozici.

Georgina Barreiro (Argentina)

Georgina Barreiro was born in Buenos Aires, Argentina and studied the career of Design of Image and Sound at the University of Buenos Aires. She edited several tv docs for Canal Encuentro, INADI, Canal a, Proa tv, Discovery Channel, University of San Martín and National Library of Argentina. She has worked both as an editor and producer in The October Silence. Icaros is her first film.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít