Fotografie není k dispozici.

Adrien Viel (Francie)

Aurore Laurent and Adrien Viel are filmmakers and photographers. Inspired by filmmakers like Dreyer, Herzog and Tarr, and influenced by anthropology, they wish to speak of the realities of the contemporary world and human encounters that they find far more entrancing than fiction. It is with this approach that they co-directed their first feature documentary Aadesh Baba, shot in Nepal in 2009. 3 Shamans, also shot in Nepal, is their second feature documentary. In 2014 they published their first photo and text book at Naïve livres publishing company that comprises of stories from their shamanic meetings in Nepal.

Filmografie

  • 3 Shamans
  • Aadesh Baba: so be it

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít