Jacques Mitsch (Francie)

Jacques Mitsch is a French director and writer.

Filmografie

  • 2006 Les grands duels du sport
    TV Series documentary) (1 episode - Cesta Punta: Eric Irastorza/Alex Rekalde, 2006
  • 2010 L' Esprit des plantes
    TV Movie documentary
  • 2009 Almasty, la dernière expédition
    TV Movie
  • 1991 Hermann Heinzel, ornithologue
    Short documentary
  • 2006 Le mammouth Pobalski
    Short
  • 1997 Le petit frère d'Huguette
    Short
  • 1992 Bonjour, je vais à Toulouse
    Short
  • 2003 L'usine s'engage
    Documentary short
  • 1986 Alain Lasserre taxidermiste
    Documentary short
  • 2005 Gangsters de la science
    Documentary
  • 1999 Hermann Heinzel ou Le point de vue de l'echassier
    Documentary
  • 2011 Une histoire naturelle du rire

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít