Fotografie není k dispozici.

Dieter Deswarte (Belgie)

Dieter Deswarte is an independent documentary filmmaker who graduated in 2010 with a distinction for an MA documentary degree at the Goldsmiths University of London. Since his graduation he has been working on a range of projects, such as directing documentary films for children, working as a freelance editor and director of photography, creating a multi-screen documentary installation and conducting documentary workshops across London. He is experienced at making films with hugely diverse groups of people including children, homeless teenagers and elderly people suffering from dementia. He has worked for the national Belgian television station ‘Canvas’ and has screened his workes at different festivals and art galleries in Europe. He is a self-shooter and editor who owns his own equipment.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít