Fotografie není k dispozici.

Hassen Ferhani (Alžírsko)

Hassen Ferhani was born in Algiers in 1986. From 2003 to 2008, he co-hosted the film club of the Chrysalide association in Algiers. In 2006, he directed his first film, a Short fiction film Les Baies d’Alger, selected in official competition by several international festivals. In 2008, he participated in the FEMIS summer training and directed a short documentary Le vol du 140, and in 2010, he co-directed a documentary film Afric Hotel.
Tarzan, Don Quichotte et nous, which he directed in 2013, has been presented at Visions du Réel and FID Marseille as well as in several international festivals. Roundabout in my head, his first multi-primed feature film, was released in February 2016.

Filmografie

  • 143 Sahara Street
    2019
  • Roundabout in My Head
    2015
  • Tarzan, Don Quichotte et nous
    2013
  • Afric-Hotel
    2010
  • Le vol du 140
    2009
  • Les baies d'Alger
    2006

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít