Gustav Deutsch (Rakousko)

Gustav Deutsch je přední rakouský režisér. Ve své tvorbě se zabývá fenomenologií média filmu. Ve Vídni vystudoval architekturu (1970-79), kterou se dodnes zabývá, a už v té době začal experimentovat s fotografováním a videoartem. V roce 2003 se stal uměleckým ředitelem kulturního fóra Aegina Academy v Athénách. Vedle režírování experimentálních filmů se věnuje i četným dalším uměleckým a multimediálním projektům.

Filmografie

  • so leben wir - botschaften an die familie / tak žijeme – poselství rodiny
    2017
  • Shirley: Visions of Reality / Shirley - vize reality
    2013
  • 60 Seconds of Solitude in Year Zero
    2011
  • Film ist a Girl & a Gun / FILM JE. dívka a zbraň
    2009
  • Welt Spiegel Kino / Kino zrcadlo světa
    2005
  • Spectrum
    2003
  • Film ist. 7-12
    2002
  • Tradition ist die Weitergabe des Feuers und nicht die Anbetung der Asche
    1999
  • Film ist. / Film je
    1998
  • Mariage blanc
    1996
  • Film ist mehr als Film
    1996
  • No comment - minimundus AUSTRIA
    1996
  • Taschenkino - Das Event
    1996
  • Taschenkino - Der Katalog
    1996
  • Film/Spricht/Viele/Sprachen
    1995
  • Taschenkino
    1995
  • 55/95
    1994
  • Augenzeugen der Fremde
    1993
  • Adria Urlaubsfilme 1954-68 (Die Schule des Sehens I)
    1990
  • Sa, 29. Juni / Arctic Circle
    1990
  • Non, je ne regrette rien (Der Himmel über Paris)
    1988
  • Prince Albert fährt vorbei
    1988
  • Wossea Mtotom
    1984
  • Asuma
    1982

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít