Michaela Schwentner (Rakousko)

Studied philosophy, history, drama and media studies. Visuals, diverse concepts and realizations of exhibitions, concerts and clubs (e.g.: alternative project space "Jadengasse"). From 1995 -1999 member of the theater group "Sparverein der Unzertrennlichen".

Filmografie

  • orchester 33 1/3 (S8) 1997
  • transistor 2000
  • r4 2000
  • Grainbits 2001
  • staubsaugerpinkblendton 2001
  • take the bus 2002
  • JET 2003
  • MAZY - how do you want m? 2003
  • Giuliana 64:03 2003
  • tucker 2004
  • tester 2005
  • the head of vitus bering 2005
  • swinging 2006
  • la petite illusion 2006

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít