Michael Kreihsl (Rakousko)

Born in Vienna/Austria. Studied art history and archaeology. Trained as an restorer of fine art. Studied film directing at the Academy of Music and Performing Arts, Department of Film and Television, Vienna. Postgraduate studies at the New York University, Department of Film and Television . 2001-2008 lectures at the University of applied arts, Vienna. Member of the German film academy. Cooperation with Werner Herzog and Michael Haneke.

Filmografie

  • 2010 Alle Sieben Wellen
    Video
  • 2013 Die Landärztin
    TV Series) (1 episode
  • 2002 Natur im Garten
    TV Series) (1 episode
  • 1996 Klavier im Stau
    TV Movie documentary
  • 2008 Der Prager Frühling
    TV Movie documentary
  • 2006 Heute heiratet mein Mann
    TV Movie
  • 2015 Die Wunderübung
    TV Movie
  • 2003 Jetzt erst recht
    TV Movie
  • 2004 Mein Vater, meine Frau und meine Geliebte
    TV Movie
  • 2003 Liebe zartbitter
    TV Movie
  • 2006 Trau' niemals deinem Schwiegersohn!
    TV Movie
  • 2000 Probieren Sie's mit einem Jüngeren
    TV Movie
  • 2010 Der Täter
    TV Movie
  • 2010 Gut gegen Nordwind
    TV Movie
  • 2011 Weihnachtsengel küsst man nicht
    TV Movie
  • 2007 Liebe auf Kredit
    TV Movie
  • 1990 A Licensed Liberty
    Short
  • 1988 Eine Bewegung der Zeit
    Short
  • - Die nackte Wahrheit
    2002
  • 2000 The Long Rain
  • 2000 Heimkehr der Jäger
  • 1996 Charms Zwischenfälle
  • 1993 Real Time
  • 1992 Electric Lady
  • 2003 Tigermännchen sucht Tigerweibchen
  • 1990 Idomeneo
  • 2016 Liebe möglicherweise

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít