Paulus Manker (Rakousko)

Paulus Manker (born 25 January 1958) is an Austrian film director and actor,[1] as well as an author and screenplay writer. Manker is considered one of the most maverick German-speaking actors, and polarizes public opinion like scarcely no other.

Filmografie

  • 1988 Weiningers Nacht
    Weininger's Last Night
  • 1995 Der Kopf des Mohren
    The Moor's Head
  • 1992 Das Auge des Taifun
    The Eye of the Typhoon
  • 2005 Mozart in America
    Mozart Minute
  • 1985 Schmutz
    Dirt
  • 2004 Die Seele brennt heut wieder sehr' - Porträt Hilde Sochor
    80
  • 1996 Hans Hollein - Everything is Architecture
  • 1997 Alma - The Widow of the 4 Arts
  • 2004 Where Blade Runner meets Batman - Downtown Los Angeles

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít