Barbara Gräftner (Rakousko)

Barbara Gräftner is a director and writer, known for Mein Russland (2002), Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n (2010) and Rise Up! And Dance (2014). She has been married to Robert Winkler since 2003.

Filmografie

  • 2005 8x45 - Austria Mystery
    TV Series) (1 episode
  • 2012 Die Sprache des Körpers
    Documentary
  • 2004 Unterwegs nach... Heimat
    Documentary
  • 2004 Der Traum vom Schweben
    Documentary
  • 2014 Rise Up! And Dance
  • 2012 Endlich Weltuntergang
  • 2012 Friday Night Horror
  • 2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
  • 2002 Mein Russland

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít