Ivan Gergolet (Itálie)

Ivan Gergolet was born in Italy in 1977 and graduated in cinema in the the Bologna University. Since 2001 he wrote and directed awarded short films, documentaries, industrial videos and worked as assistant director and production assistant in several projects.

Filmografie

  • Akropolis
    48', 2005
  • Making Archeo Film, (28', 2011);
  • Ouverture (6', 2010);
  • Dust (18', 2009);
  • Medea's Collection (6', 2008);
  • When fires burn out (13', 2005);

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít