Fotografie není k dispozici.

Miguel Seabra Lopes (Portugalsko)

He studied with Dušan Makavejev, Jos Stelling, Christian Hossner, Ursula Meyer, Atelier MTK. He attended the Film School, among others. He was a member of the Teatro do Vestido group. He was a member of the production company AS-Produções. He worked in film as an assistant director, producer, screenwriter, editor, director. He also worked in television and advertising. His work was exhibited in Locarno, Marseilles, Angers, Rotterdam, Uppsala, Festival of Rio, etc, ne awarded at IndieLisboa, DocLisboa, Tabor, Recife Window, Victoria, Marilia, etc. He teaches History of Cinema and Design in Script Free Course, AIC (RJ).

Filmografie

  • October is Over
    Fiction / 23’ / 2015
  • Fire
    Fiction / 23’ / 2011
  • Num País Estrangeiro
    Fiction / 2016
  • Confident
    Experimental / 12'27'' / 2016
  • Maybe Desert Perhaps Universe
    Documentary / 99’ / 2015

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít