Diogo Varela Silva (Portugalsko)

Diogo Varela Silva was born in 1971 in Lisbon. He got a Degree in Cinema by the Escola Superior de Teatro e Cinema.

Filmografie

  • O Homem que Não Sabia Morrer – 2009. Short Film.
  • Poema – 2009. Short Film.
  • Fado Celeste - 2010. Documentary.
  • A Minha Rua – 2010. Short Documentary.
  • O REI sem coroa – 2011. Documentary.
  • Fado das Horas – 2012. Short Documentary.
  • Poeta en Si Mayor – 2012. Documentary.
  • O Fado da Bia – 2012. Documentary.
  • Celeste - 2015. Documentary.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít