Scéna z filmu Silêncio
Scéna z filmu Silêncio
Scéna z filmu Silêncio
Sdílet přes
  • Facebook
  • Twitter

Silêncio

Režie
Rok 
2016
Země
  • Francie
  • Portugalsko
Délka
56min 
Zvukové stopy 
Titulky 

What kind of images can possibly represent the people who are described as ‘homeless’? Are there images appropriate for the experience of having no home? Christophe Bisson asks himself this question and in order to answer this expansive aim, he sets the question in a particular setting. This setting, in which the whole film takes place, is in a few large rooms in a once glorious palace. The contradictious of opulence and degradation playout extending beyond the fading decadence of the palace, asking the viewer if the possibility of representing the unrepresented is a task that film can perform.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít