Scéna z filmu Přijímačky
Scéna z filmu Přijímačky
Scéna z filmu Přijímačky
Scéna z filmu Přijímačky
Scéna z filmu Přijímačky
Sdílet přes
  • Facebook
  • Twitter

Přijímačky

Režie
Rok 
2016
Země
  • Francie
Délka
121min 
Zvukové stopy 

Jak se ve Francii „dělají“ filmaři? Ti nejlepší z nejlepších absolvovali a pak se stali pedagogy legendární pařížské filmové školy La Fémis. Vedoucí katedry režie Claire Simonová dokumentuje několik měsíců trvající brutální proces, na jehož konci je vybráno pouhých čtyřicet uchazečů. Neboť všichni jsou si rovni, ale jen někteří jsou dle této mocné instituce budoucností francouzské kinematografie.

Film bohužel není dostupný :(

Omlouváme se, ale tento titul není ve vaší zemi k dispozici.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít