Scéna z filmu Free To Go
Scéna z filmu Free To Go
Scéna z filmu Free To Go
Scéna z filmu Free To Go
Scéna z filmu Free To Go

Free To Go

Režie
Rok 
2015
Země
  • Německo
Délka
90min 
Titulky 

Elisa and John travel around the world for months, without knowing where to sleep next or where to go, but with one goal in their mind, avoiding the social structure of their normal lives. They get lost in places that will eventually become their homes for a short time. Strangers become friends. Curiosity turns into memories. But against what borders the two will encounter when they let themselves simply drift away? Elisa and John gather stories on four continents, meet a variety of people that accompany them for some time and show them their own personal form of freedom.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít