Scéna z filmu Zakázané radosti
Scéna z filmu Zakázané radosti
Scéna z filmu Zakázané radosti
Scéna z filmu Zakázané radosti

Zakázané radosti

Režie
Rok 
2019
Země
  • Estonsko
  • Francie
  • Velká Británie
  • Chorvatsko
Délka
83min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Někdo se rád potápí, někdo se dívá klíčovou dírkou a někdo si dokonce připraví vanu plnou želé. Každého vzrušuje něco jiného, ale jen některé touhy jsou většinově přijímané. A když vaše záliba nepatří mezi ty nejběžnější, musíte si vybrat. Svěříte se, nebo svoji touhu raději zavřete do chladného sklepa?

Kiko a její svatí / Les Saints de Kiko
Francie / 2019 / 26 min
Režie: Manuel Marmier

Mladá ilustrátorka cestuje po Francii, aby našla inspiraci pro svou novou mangu. Její pozornost upoutá zajímavý gay pár, který se jí připlete do cesty. Oba muže začne potají kreslit. Co když ale předloha probudí city i v samotné autorce?

Ruby Red
Velká Británie / 2019/ 8 min
Režie: Philippe Audi-Dor

Pokročilá hodina večírku. Ruby naléhá na Thea, aby jí odhalil svou nejtajnější sexuální fantazii. Theo se ale snaží za každou cenu odolat. Když se konečně uvolní natolik, aby své malé tajemství prozradil, Rubyina reakce ho zaskočí…

Kamarád kamaráda / Friend of a Friend
Francie / 2020 / 14 min
Režie: Zachary Zezima

Svázaný kluk ve sklepě, dychtivá přítelkyně v posteli, řítící se meteorit na cestě – nejhorší narozeniny, jaké si jen dovedete představit. Katastrofa prostě nevyhnutelná. Otázkou ale zůstává, jestli větší škodu způsobí hořící vesmírné těleso, nebo postavení se vlastním tužbám čelem.

Po sezóně / Saison Calme
Francie / 2019 / 19 min
Režie: Célia Bchir

Sebevědomá Marion pracuje v pobřežním městečku jako plavčice. Ačkoliv se ostatních spíše straní, seznámí se se zakřiknutou Elise. Když se jednoho dne začne Elise topit, probudí se ale v Marion místo záchranářského instinktu temná touha. A změní život nejen jí.

Tomáš ve vlčí rokli / Toomas teispool metsikute huntide orgu
Chorvatsko, Estonsko, Francie / 2019 / 18 min
Režie: Chintis Lundgren

Otec vlčí rodiny přichází o práci, protože jeho tělu nedokáže odolat ani jeho šéfová, ovšem bez jeho souhlasu. Pokusy vydělat si jako instalatér na volné noze končí jako scény z tuctového porna a Toomasovi se otevírá kariéra ve filmu. Jeho žena zatím doma zažívá trochu jinou přeměnu.

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít