Scéna z filmu Kluci k sežrání

Kluci k sežrání

Režie
Rok 
2021
Země
  • Belgie
  • Španělsko
  • Francie
  • Řecko
  • Izrael
  • Švédsko
Délka
81min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Když kluk potká kluka, otevře se škála chutí. Jeden prahne po čisté lásce, jiný po živočišnému sexu. Ať už preferujete romantickou báseň nebo anální kolík, pochutnáte si stejně královsky. Občas se nevyhnete pachuti homofobie či odmítnutí, je to však jen malá daň za rozkoš z bohaté hostiny. Pojďte se s námi zakousnout (někdy i doslovně)!

Moje prdel panic / בתול בתחת

Říká se, že skutečný přítel se pozná v nouzi, a Ophir má opravdovou krizi: nemůže si najít přítele a myslí si, že za to může jeho anální panenství. Naštěstí jeho nejlepší kamarád Harel je také gay a už měl zkušenost s análním sexem, takže mu může pomoct! Vždyť kamarádi si mají pomáhat v těch nejtěžších i nejtrapnějších situacích. Nebo snad Ophir žádá příliš moc?

První láska / Premier Amour

Ve stylovém pařížském klubu je vydařená Drag show v čele s Cookie Kunty v plném proudu. Baptiste, několikaletý přítel hlavní hvězdy večera, pozoruje dění z povzdálí od baru. Zdá se, že není v tak dobré náladě jako ostatní. Jeho vztah došel do fáze, kdy se musí něco změnit. Je dost možné, že dnes je tohle Babtistova poslední návštěva.

Země svobody / Du gamla, Du fria

Režisér vítězného kraťasu Mezipater 2019 se vrací se sebevědomým komentářem k situaci queer komunity v liberálních státech. Idylickou oslavu dvou párů u jezera naruší poznámka kolemjdoucích. Několik slov spustí emocionální horskou dráhu, jež odhalí, že ne každý konflikt je černobílý. Mnohost perspektiv přejímá i filmový obraz rozdělený na dvě poloviny – dva úhly pohledu na téma homofobie.

Mladý Diego / El joven Diego

Diego čeká v kavárně na své rande. Oblečený je ve stylovém kosmickém cyklooblečku, jako by právě přiletěl na kole z vesmíru. Telefonát od jeho nápadníka ho ale rozruší natolik, že za ním tajemný muž musí přijít osobně, aby ho uklidnil. Scéna na veřejnosti se mu nehodí, přece jenom chce Diega… sníst? Tenkou hranici mezi role playingem a realitou protrhne až Diegovo kolo.

Eden

Náhodná setkání a hlavně sex – to hledá každou noc Wolf, mlčenlivý, tajemný borec s knírkem. Jednou ho však natolik upoutá mladý muž, že mu nestačí jen pár hodin v červené místnosti plné zrcadel, kam si zrovna oba našli cestu. Dostane šanci rodící se náklonnost, nebo převládne chtíč po dalším intenzivním zážitku?

Útěk z něžné planety / Απόδραση από τον εύθραυστο πλανήτη

Jak byste strávili poslední den před koncem světa? Dva neznámí muži se pokusí uniknout od sentimentálního loučení a najít si pro sebe chvilku klidu. Opuštěný bar, oblíbený song, panák na kuráž. Nakonec to vypadá, že apokalypsa nemusí být černočerná jak z katastrofického filmu – v dobré společnosti naopak doslova zrůžoví.

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít