Fotbalový speciál

Vykopáváme náš Fotbalový speciál jako poctivou intelektuální přípravu na Mistrovství Evropy ve fotbale 2024!

Pokud dáváte přednost skutečnému příběhu, pusťte si skvělý střihový portrét Diego Maradona, který bohatě čerpá z Maradonova soukromého archivu. Jestli máte chuť na komedii, máme kasovní trhák českých kin 2022 Vyšehrad: Fylm o Lavim, který býval velkým talentem českého fotbalu, jenže pak narazil na nejtvrdší soupeře každého profesionálního hráče - alkohol, hazard, drogy a prostitutky… Nebo zahajte "Euro" spolu s dětmi při sledování Pračlověka oscarového režiséra Nicka Parka.

Vybrané filmy

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít