Fotografie není k dispozici.

Barbora Kinkalová (Česká republika)

Barbora Kinkalová se narodila v Praze, po studiu filmové a TV produkce na FAMU (2003-2010) pracovala jako vedoucí produkce a výkonná producentka. Především na celovečerních hraných filmech (s filmem "Karamazovi" Petra Zelenky získala v roce 2008 v rámci produkce Čestmíra Kopeckého Českého lva za nejlepší film roku), ale i dokumentech. Působila také jako vedoucí produkce v Národním filmovém archivu. V poslední době se věnuje tvůrčí práci režisérky ekologických filmů a videí v rámci společnosti Happy Film, která se zaměřuje na environmentální témata — dokument Happy Farmers, videa pro Asociaci AMPI, Nadaci pro půdu, aj. Více na: www.happyfilm.cz

Filmografie

  • Happy Farmers
    2018

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít