Betina Kuntzsch (Německo)

Betina Kuntzsch has studied at Hochschule für Grafik and Buchkunst Leipzig. 1988 diploma with the video tape “I sat upon a stone“. She worked at GDR TV station. Since 1988 video tapes and installations, print graphic, animation and documentaries. Betina Kuntzsch lives and works in Berlin.

Filmografie

  • All und Alltag – eine Kurzbiografie der DEFA / Outer Space and the Everyday
    2018
  • A One Minute History of Image Distortion
    2017
  • Halmaspiel / Chinese Checkers
    2017
  • Schleifentage / Daily Loop
    2016
  • Wegzaubern / Spirit Away
    2015
  • Zeitlicht / Time Light
    2014
  • KUNSTARBEITER | Begegnungen 1988 – 2011 / ART WORKERS | Encounters 1988 – 2011
    2011
  • I.I – Auf der Suche nach Ela Geminada / In Search of Ela Geminada
    2008
  • Jeder Text ist ein Wortbruch / Every Text is a Broken Word
    2008
  • Two-Step
    1998
  • Moskau im August / Moscow in August
    1992
  • Fünfzehn Einheitsstücke / 15 Pieces of Unity
    1991
  • Ich saß auf einem Steine / I Sat on a Stone
    1988

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít