Fotografie není k dispozici.

Helen Simon (Německo)

Helen Simon spent her childhood in New York, Pennsylvania and Texas. She studied German and Philosophy in Bochum and Frankfurt. In 2005, she decided to study documentary film directing in Munich. Since 2008 she teaches at the film university in Munich and is editor of the book: "images of wild years 1968-1970". "No Lullaby" is her graduation film at the Munich Film School.

Filmografie

  • Voices from the Fire
    2022
  • No Lullaby
    2014
  • As always with love
    2009
  • When darkness comes before night falls
    2006

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít