Fotografie není k dispozici.

Alina Gorlova (Ukrajina)

Alina Gorlova is a director and film editor. Born and lives in Ukraine. She graduated from the Karpenko-Kary Kyiv National University of Theatre, Film and TV. She directs documentaries but also experienced in making fiction shorts, social and commercial ads. In 2016 Alina present her first feature-length documentary Kholodny Yar. Intro. Short version (60 minutes) of the film was presented at the Odesa IFF (Ukraine) and Artdocfest (Moscow, Russia). Her second movie No obvious signs received four awards at the Docudays festival.

Filmografie

  • This Rain Will Never Stop
    2020
  • No obvious signs
    2018
  • Invisible Battalion
    2017
  • Kholodny Yar. Intro
    2016
  • Babushka
    2014
  • The First Step in the Clouds
    2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít