Fotografie není k dispozici.

Iair Said (Argentina)

Iair Said was born in 1988 in Buenos Aires. He is an actor, director and script writer. His first short film "9 vacunas" was awarded at Bafici in 2013 and also received the "Black Pearl Award" at Abu Dhabi Film Festival. "Presente imperfecto" his second short film, was selectd for the oficial competition at 68° Cannes film festival and also at BAFICI in 2015. "Flora no es un canto a la vida" is his first feature film.

Filmografie

  • Flora's Life is No Picnic
    2019

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít