Fotografie není k dispozici.

Monika Kotecka (Polsko)

She is a cinematographer and photographer by education and newcomer director by practice. Before going into film she studied Social Sciences at the University of Wroclaw and Photography at the European Academy of Photography. Next step was the National Film School in Lodz at the Cinematography Department which she graduated from with honors. She realized numerous short films that traveled internationally (Berlinale/ Cannes/New Horizons/Two Riversides). Monika is a Berlinale Talent Campus alumni, she participated in various photography and film programmes, such as Cinetrain, Triangle in Cooperation (Israel), City Space (Germany), Poland-Russia New Gaze Project. She conducted film workshops for kids in Poland and abroad. In 2011 she was nominated to „Warto“ Award in the category of film.

Filmografie

  • Volte
    2017
  • Wyścigi ślimaków
    2006
  • Gorzkie pomarańcze
    2005
  • Tchnienie
    2004
  • Nemonica
    2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít