Fotografie není k dispozici.

Maksim Shved (Bělorusko)

Maksim Shved was born in Minsk, Belarus in 1979. After graduating in 2002 the law department of the Belorussian State University and working as a small business owner, he decided to realize his ideas in film industry. Maksim started film education at 2013 from intensive course at St Petersburg High School of Directors and Screenwriters. At 2016 he graduated from the Wajda Film School in Warsaw, DOC PRO program. Now Maksim works at television as the director of documentary series “Welcome to Belarus”. Besides, he creates and develops social video and documentary projects.

Filmografie

  • Pure Art
    2019
  • One Year Older
    2018
  • Wroclaw from Dawn till Dusk
    2016

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít