Fotografie není k dispozici.

Liu Feifang (Čína)

LIU Feifang ( original name: LIU Guanming) is a film director and photopraher. He was born in Yuanping of Shanxi Province, China. He studied photography in Meishi Film Academy of Chongqing University and later worked as photographer in an advertising company for three years. He has directed two short films. The Fading Village is his first feature documentary. As a photographer, he was involved in several films, TV series and documentaries. The documentary Oasis won the best documentary of FIRST International Film Festival.

Photo: KVIFF

Filmografie

  • The Fading Village
    2019
  • Big Names
    2010
  • Pink Flowers
    2008

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít