Fotografie není k dispozici.

Faifr Otakar (Česká republika)

Otakar Faifr (nar. 2.11.1980 Náchod) absolvoval Jiráskovo gymnázium v Náchodě. Pracoval v administraci několika divadel v Praze jako vedoucí obchodního oddělení, oddělení komunikace a jako produkční (Městská divadla pražská, Divadlo v Dlouhé, soubor Cirqueon). Je předsedou občanského sdružení Pro Náchod a od roku 2002 zakládajícím členem, hercem, manažerem, dramaturgem, autorem a produkčním náchodského divadelního souboru Gisslers Hofcomoedianten. Autorsky a dramaturgicky spolupracuje též na kabaretních pořadech známého pražského pivovaru U Fleků. Na amatérské úrovni se věnuje i scenáristice. V rámci produkční společnosti Media Offline napsal, natočil, režíroval a produkoval autorský snímek Sama (2017) o snaze herečky Luby Skořepové zorganizovat vlastní divadelní představení.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít