Alessandro Cassigoli (Itálie)

Alessandro Cassigoli je italský dokumentarista.

Filmografie

  • Die marmorberge von
    Germany, 2013
  • Relatively Free – together with Dalia Castel
    8´, Germany, 2006
  • La Deutsche Vita
    60', Germany, 2013
  • Calcio storico fiorentino
    52´, Germany, 2011
  • Almost Paradise – together with Dalia Castel
    52´, Germany, 2009
  • A Treehouse in Costa Rica
    52´, Germany, 2009
  • New York, die kleinste oper der welt
    52´, 2008
  • Rom, das leben der komparsen
    52´, 2007
  • In the Bubble – together with Dalia Castel
    45´, Italy, 2002
  • Good Times – together with Dalia Castel
    32´, Italy, 2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít