Adam Oľha (Česká republika)

Narodil se v roce 1984 v Košicích. Od roku 2002 studuje FAMU. V současnosti připravuje svůj absolventský film The New Life of Family Album. Jako režisér a kameraman se podílel na mnoha dokumentárních produkcích.

Filmografie

  • Smrt lesní
    Czech Republic, 2003
  • Pěstitelé svátosti/The Sanctity Growers
    27', Czech Republic, 2005
  • Narozen 1940
    9', Czech Republic, 2008
  • Monitor venkova
    26', Czech Republic, 2011
  • Nový život/New Life
    80', Czech Republic, 2012

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.