Ricardo Íscar Álvarez (Španělsko)

Ricardo Íscar Álvarez is Spanish filmmaker and lecturer. He studied Law at Salamanca University, Film Studies at Complutense University of Madrid and Film Direction at the German Film and Television Academy. He lived and worked in Berlin for 10 years.

Filmografie

  • El Foso
    110 min, 2012
  • Danza a los Espíritus
    80 mins, 2009
  • Juego Limpio
    8 mins, 2009
  • Soledad
    25 mins, 2008
  • Tierra Negra
    90 mins, 2004
  • El Cerco
    13 mins, 2002-2006
  • La Punta del Moral
    57 mins, 2001
  • Badu. Stories from the Negev Desert
    63 mins, 1993-4
  • El Diario de Manuel Ángel
    32 mins, 1991
  • A la Orilla del Río
    22 mins, 1991
  • Die Reise der Ida Irma nach Lunow
    55 mins, 1990
  • Die Tauben Essen Wassermelone
    11 mins, 1987
  • Baüme
    22 mins, 1998

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.