Scéna z filmu Maximum Pleasure
Scéna z filmu Maximum Pleasure
Scéna z filmu Maximum Pleasure
Scéna z filmu Maximum Pleasure

Maximum Pleasure

Režie
Rok 
2014
Země
  • Polsko
Délka
47min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Extravagantly expensive massaging mats, rejuvenating ampoules and sets of steam pots are only a few of the vast spectrum of objects sold by young salesmen at suspicious commercial presentations for old-age pensioners. Protagonists of the film are five friends fascinated by such presentations. They spend their savings on such products not out of necessity, but in the attempt to fill the emptiness in their lives. The absurdity of these purchases shows their fight against getting old and against their loneliness.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít