Scéna z filmu Secondo Me
Scéna z filmu Secondo Me
Scéna z filmu Secondo Me
Sdílet přes
  • Facebook
  • Twitter

Secondo Me

Režie
Rok 
2016
Země
  • Rakousko
Délka
78min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Secondo Me follows three cloakroom attendants at three European opera houses: Vienna State Opera, La Scala in Milan, and Odessa Opera House. The film reverses the natural order of things, relegating the opera houses and operatic performances to the background, and bringing the ancillary staff to the fore. Secondo Me is about the drama that can be found in the day-to-day lives of ordinary people, in their beliefs, emotions and concerns, and in their approach to the passage of time.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít