Scéna z filmu Birobidjan
Scéna z filmu Birobidjan
Scéna z filmu Birobidjan
Scéna z filmu Birobidjan
Sdílet přes
  • Facebook
  • Twitter

Birobidjan

Režie
Rok 
2015
Země
  • Belgie
Délka
125min 
Zvukové stopy 
Titulky 

In 1934, Staline created an independent state for communist Jews from the Soviet Union and around the world. Families immigrated from Ukraine, France, Brooklyn... After the purges and auto- da-fés of the 20th century, what is left of this country, its culture, and its language is teetering on the edge of oblivion. This is a darkly intimate portrait of Birobidjan, almost like an inventory prior to this community’s disappearance.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít