Scéna z filmu Komu patří město?: Brno
Scéna z filmu Komu patří město?: Brno
Scéna z filmu Komu patří město?: Brno
Scéna z filmu Komu patří město?: Brno
Scéna z filmu Komu patří město?: Brno
Sdílet přes
  • Facebook
  • Twitter

Komu patří město?: Brno

Režie
Rok 
2023
Země
  • Česká republika
Délka
25min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Pestrá brněnská čtvrť Cejl, místními nazývaná Bronx, se vlivem developerských aktivit rychle proměňuje. Lukrativní projekty znamenají ohrožení pro starousedlíky, kteří si rostoucí nájmy nemohou dovolit. Své vize, jak by pro ně měl Bronx zůstat domovem, zde realizuje řada aktivistů a umělců. Je mezi nimi i Kateřina Šedá se snahou změnit vzhled veřejného prostoru. Své vidění situace ale projevují i politici a developeři. Kdo má největší sílu své názory prosadit?

Film bohužel není dostupný :(

Omlouváme se, ale tento titul není ve vaší zemi k dispozici.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít